MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, İzmir’in Bayındır ilçesinde MHP’li Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar’ın seçim bürosunun açılışını yaptı.
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP İl Başkanı Necat Karataş ve MHP İzmir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ile birlikte Bayındır’da bulunan MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti hükümetini eleştirerek “Bunlar İzmir’e ne hizmet yaptı? Biri gavur İzmir dedi biri gavur eziyeti çektirdi. Yan gelip yattılar. İzmir’de belediye başkanlığı yapanlar kaç yıldır İzmir’i çantada keklik görüyorlar. Tek çare MHP’dir. MHP’ye oy vermek bölücü ve rüşvetçi koalisyona, iş yapmayıp yan gelip yatarak İzmir’i yönetmek isteyenlere de bir darbedir” dedi.
Seçim bürosunun açılışında konuşan Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar, Bayındır’ın çiçek kenti olarak anıldığını hatırlatarak “İstanbullu, Ankaralı gelip burada çiçekçilik yapıyor. Bizim kendi çiçekçimiz yapmıyor. Söz veriyorum. 30 Mart günü seçilirsem festivalde çiçekçilerimize stantları bedava vereceğiz. Başka yerlerden gelip benim memleketimde çiçek festivali yapamayacaklar” dedi.
Mehmet Akif AVŞAR / BAYINDIR, ()
Fotoğraflı