MANİSA’da MHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Hamzabeyli Beldesi’ni ziyaret etti. Belde halkına seslenen Çöllü, “Bana oy verseniz de vermeseniz de hakkım sizlere helal olsun” dedi.
MHP’li Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, Hamzabeyli Belde Belediye Başkanı Sami Acar ve coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Çöllü’ye MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Yaklaşık iki aydır meydanlarda olduklarını belirten Çöllü, yaptıklarını ve yapacaklarını anlattıklarını dile getirdi. Gelecek 5 yılda Manisa Büyükşehir’de ve Şehzadeler Belediyesi’nde bu kente hizmet edecek meclis üyeleriyle güç elde edeceklerini kaydeden Çöllü, “Bu ekip sizlere hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışacak. Bizler hizmet için bu yola çıktık. Çıktığımız bu yolda yaptıklarımızı teminat gösteriyoruz. Çehresi değişen bir Manisa var ve biz yeni kurulacak ilçede belediyecilik tecrübemizi halkımızın lehine kullanacağız. Herkes bu seçimde dikkatli olmalı. Diğerlerinden farklı bir seçim olacak. Bu seçimler genel seçim değil, yerel seçim. İş yapacak, emaneti teslim edeceğiniz bir adayı tercih edin. Duyduğuma göre bu meydanlara gelip oy vermezseniz hakkımı helal etmem diyenler olmuş. Bizim siyasetimizde bu yok, bana oy verseniz de vermeseniz de hakkım sizlere helal olsun” dedi.
Son bir haftadır Manisa’daki adayların proje açıklama telaşına kapıldığını belirten Çöllü, projeleri bir ay öncesinden açıkladığını söyleyerek emek hırsızlığı olduğunu savundu. Cem Çöllü, “Bizim söylemlerimizi bugün satır satır alt alta yazıp proje diye paylaşıyorlar. Hatta rakam yarıştıranlar da var. Ancak Manisa halkı gerçekleri biliyor. Bizim alt geçitlerimizi eleştirenler ne hikmetse alt geçit yapacağız diyorlar. Bir ilçe belediyesinin yetkisi olmamasına rağmen otopark yapacaklarını söyleyenler bile var. Bunlar göz göre göre halkı kandırmaya devam ediyorlar. Kimse hayal görmesin halk gerçeklerin farkında” diye konuştu.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF