SERİK Belediye Başkanı ve MHP Serik Belediye Başkan adayı Mehmet Habalı'nın seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı.

MHP'nin Serik İlçe Seçim Bürosu, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik ve İlçe Başkanı Cüneyt Güzel tarafından yapıldı. Atatürk Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılışına çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan MHP İlçe Başkanı Cüneyt Güzel, Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini hatırlatarak, "Ülke genelinde yerel idarelerinin tamamına talip olan partimiz, 30 Mart akşamı seçim yarışında zaferle çıkacaktır. AKP'nin çıkardığı ihanet yasalarından biri olan yerel yönetimler yasasının hayata geçmesini de engellemiş olacağız" dedi.

HABALI DESTEK İSTEDİ

Mitin havasında geçen açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Habalı ise "15 yıllık makam kapısını kapatmamak için buradayız. Kapalı kapılar ardında Seriklilerin boynunun bükülmemesi için buradayız" dedi. Yerel seçimlerin Antalya ve Serik için milat olacağını savunan Habalı, 1999 yılından beri belediye başkanlığı yaptığını hatırlattı. Bu süre içinde yaptığı hizmetleri anlatan Habalı, "Bugün geldiğimiz noktadan sizi 25 yıl ileriye götürmek istiyorum. 3 dönem beni desteklediniz. Amacım yeni dönemde de sizlere hizmet etmek" diye konuştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik de Antalya'nın yönetimine talip olduklarını belirterek seçimlerde destek istedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. (FOTOĞRAFLI)