MHP Finike Belediye Başkan Adayı Kaan Osman Sarıoğlu'nun seçim ofisi açılışı, yoğun katılımla gerçekleşti.

Yaklaşık 2 binin üzerinde vatandaşın katıldığı seçim ofisi açılışını, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP Finike Belediye Başkan Adayı Kaan Osman Sarıoğlu ve MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin dualarla yaptı. İktidar belediyesi olmanın bir avantaj sağlamadığını tramvay borcundan bildiklerini belirten Kemal Çelik, hal ve otogar gelirlerinin tramvay borcundan dolayı 2023'e kadar hacizli olduğunu, bunun da Antalya halkının farkında olduğunu dile getirdi.

İKTİDARIN AVANTAJI YOK

Kemal Çelik, “Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ve Finike ilçemizin gelirleri bellidir. Genel bütçeden bir gelir geliyor, bir de Antalya'da toplanan vergilerin bir kısmı geliyor. Gelirimiz budur. İktidarda da olsan da muhalefette de olsan gelirin budur. Deniyor ki; İktidarın avantajı. Antalya'da bir tramvay yapıldı. Antalya'nın kalbine saplandı. Bizim Antalya'nın hal ve otogar gelirleri şu anda ipotekli. Hem de 2023 yılına kadar" dedi.

HOCA 5 YILDIR BİLDİĞİNİ NEDEN YAPMADI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 5 yıldır bildiğini neden uygulamadığını soran Kemal Çelik, “Demiş ki 'Hoca'nın bir bildiği var.' Ya bu bildiğini 5 senedir niye yapmadın sen? 5 senedir yapsana şu bildiğini. Finike'de hiçbir şey yapılmamış. Sadece seçim kazanma becerilerini sergilemişler. Ancak artık buna müsaade etmeyeceğiz. Finike'yi tarım ve turizmin önemli bir merkezi haline getireceğiz" diye konuştu.

Finike'nin değerlerini peşkeş çektirmeyeceğini belirten Kaan Osman Sarıoğlu ise “Biz Vatandaştan kaçan bir belediye başkan adayı değiliz. Biz sizlerden kaçmıyoruz, biz sizlerden korkmuyoruz. İyi gününüzde kötü gününüzde şimdiye kadar hep beraber olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. İlçemin değerlerini kimseye peşkeş çektirmeden sizlerin belediye başkanı olmaya değil, hizmetkârı olmaya talibim" dedi. (FOTOĞRAFLI)