MHP’li Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, Akhisar Belediyesi’ne son 5 yıldaki bazı hizmetleri ve bütçesiyle ilgili 5 soru yönelttiklerini ancak henüz yanıt alamadıklarını kaydetti.
MHP Akhisar İlçe Teşkilatı’nın belediye meclis üyelerinin tanıtımı için Sevgi Yolu’ndaki MHP seçim bürosunda düzenlediği törende konuşan MHP’li Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, AK Parti’li Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya yaptıkları ziyarette kamuoyunun aydınlatılması için 5 soru sorduklarını söyleyerek, bugüne kadar cevap alamadıklarını ifade etti. Başkan Adayı Mansur Onay, “Belediye başkanımız Salih Hızlı’yı ilçe başkanımız ve arkadaşlarım ile ziyaret ettiğimizde, 5 tane basit sorunun cevaplanmasını istedik. Ne yazık ki bugüne kadar cevap alamadık. Bir müddet daha bekleyip kendi araştırmalarımız ile sorduğumuz soruların neticelerini kamuoyuna açıklayacağız” dedi. Son 5 yıl içinde Akhisar’a metrekaresi kaç liradan kaç parke taş döşendiğini soran Onay, şöyle konuştu: “Yanıt aradığımız diğer sorular; başka vilayetlerden kaç adet araç kiraladınız ve aylık ortalama ne kadar araç kirası ödediniz?, imar revizyonu için ödenen para miktarı ne kadar?, belediye binasının aylık elektrik faturası ne kadar?, Akhisar Belediyesi’nin toplam borcu ne kadar?”
TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ
MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ise 2014 yerel seçiminin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu söyleyerek “Tüm halkımız bilmelidir ki ön kapıdan iki torba kömür ve makarna girerken aziz vatanımız elden gitmektedir. Bu seçim Türk milletinin, vatanının ve Türk bayrağının birliğinin oylanacağı bir seçim olacak. Tüm halkımızı sandığa giderek oy kullanmaya ve ’artık yeter’ diyerek MHP’ye yetki vermeye davet ediyoruz” dedi.
Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF