MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, sandık organizasyonları ile ilgili parti içi eğitim çalışmalarının devam ettiğini, seçimde geçersiz tek bir oya bile tahammülleri olmadığını söyledi.
CHP ve Ak Partinin adaylarını açıkladıkça parçalanmalar yaşandığını önesüren Karataş, bu iki partiden çok sayıda insanın MHP’ye katıldığını söyledi. Karataş, “İnsanımız CHP’nin ikiyüzlü politikalarından, AKP’nin yolsuzluklarla kararmış, bölücülükle rezalete dönmüş siyasetinden bıkmış durumda. CHP’den gelip partimizde siyaset yapmak isteyen hemşehrilerimiz CHP’nin hem ülke politikalarından hem de yerel politikalarından memnun olmayanlar. Bu noktada Aziz Kocaoğlu belediyeciliğinin şehrimizi getirdiği nokta büyük önem taşırken, bölücü ve yıkıcı politikalara destek vermesi de büyük pay sahibi. Parçalanmalarının bir sebebi de bu” dedi.
MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’in İzmir için bir şans olduğunu vurgulayan Karataş, “Gelen raporlarda ve bire bir yaşadıklarımız CHP belediyeciliğinin İzmir’de iflas ettiğini gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Taşer, bilgi ve birikimi ile dengeleri değiştirmiş, kazanma azim ve kararımızı artırmıştır. Kendisi İzmir için büyük bir şans. İzmir’deki Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensupları hilafsız bu hedefin arkasında zaferde buluşmak için söz vermiş durumdadır” dedi.
İZMİR ()
foto