BUCA Belediye Başkanı Ercan Tatı, ziyaretine gelen MHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli’yi ağırladı. Tatı, “Levent Çizmeli benim öğretmenliğimi yaptı. Bizler Buca’da doğan değil, Buca’da doğanların çocuklarıyız. Bizler efendiliği, ağabeyliği öğretmenimiz Levent Çizmeli’den öğrendik” dedi.
MHP Belediye Başkan adayı olan eğitimci Levent Çizmeli ile Buca’daki çalışmalar hakkında bir süre görüşen CHP’li Belediye Başkanı Ercan Tatı, daha sonra yaptığı açıklamada “Etik olan budur. Çok nazik bir davranışla ziyarete gelen ağabeyim, öğretmenim Levent Çizmeli’ye teşekkür ederim. Belediye başkanlığı kazanılır ama ağabeylik, öğretmenlik kolay kazanılmaz. Bizler kendisini hep örnek aldık” dedi. Buca halkının yerel seçim tercihlerini gördüğü adaylar üzerinden yapacağını belirten Başkan Ercan Tatı, “Bucalı hangi adayda kendisini görürse tercihini ondan yana yapacaktır” diye konuştu.
Başkan Tatı, MHP’li başkan adayı Levent Çizmeli’ye, Atatürk fotoğraflı Türk Bayrağı, Nutuk ve Kur’anı Kerim hediye etti. Tatı’ya “Evladım, öğrencim” diye hitap eden Çizmeli nazik yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Çizmeli, “Bizler hiçbir ayrım gözetmeden Buca halkını MHP’de birleştirmek istiyoruz. Tek amacımız var o da Buca’yı karanlık ellere teslim etmemek” diye konuştu.
(AÖ)
FOTOĞRAF