MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Burdur'un Ağlasun İlçesi'ni ziyaret etti.

Ağlasun ziyaretinde MHP Milletvekili Mustafa Erdem'e, MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, il yönetim kurulu üyeleriyle eşlik etti. Erdem ve beraberindekileri, Belediye Başkanı Aydın Kaplan, İlçe Başkanı İbrahim Pişkin, MHP İl Genel Meclis Üyesi adayları ve partiler karşıladı. MHP İlçe Seçim Bürosu'ndaki aday tanıtım töreninde konuşan Erdem, Ak Parti iktidarına yüklendi. Erdem, Ak Parti'nin 11 yıllık iktidarı sürecinde halkın dini duygularıyla oynadığını, türban meselesini bile samimiyetle çözüme kavuşturamadığını, halkı kandırarak oy devşirmeye kalkan bir parti olduğunu savundu.

DESTEK İSTEDİ

Türk halkının acı gerçekleri 17 Aralık operasyonuyla gördüğünü kaydeden Erdem, "O güne kadar Başbakanının oğlu ve kabinedeki 3 bakanının oğlunun da içinde bulundu rüşvet, yolsuzluk ve kara para mizahını dünya hayretler içinde izledi. İktidarını, yandaşlarını, bakanlarını ve AKP'ye gönül veren, seçmenlerini yaralayan elim olay da kendi oğlunu savcılarına teslim etmeyerek makam aracında gezdirmiştir. İşte ülkeyi yöneten rüşvet ve yolsuzluk iktidarı, işte AKP'nin gerçek yüzü.

30 Mart'ta Türk milleti AKP'ye gereken dersi verecektir" diye konuştu.

ADAYLARI TANITTI

Ağlasun'da yeniden mevcut belediye başkanı Aydın Kaplan'ı aday gösterdiklerine işaret eden Erdem, "Başkanımız çalışmış, kimseye Belediyeyi yedirmemiş, hakkını korumuş, halkın yanında olmuş. Halkın isteklerine cevap vermiştir. Çalışan hakkını alır. Aydın Kaplan'ın 2'nci dönem seçileceğine inanıyorum" dedi. Erdem, konuşmasının ardından Belediye Başkan adayı Aydın Kaplan ve meclis üyesi adaylarını tanıttı. (FOTOĞRAFLI)