MANAVGAT Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) yönetim kurulu üyeleri esnaf odalarının başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MASİAD Başkanı Turgay Akar ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay yapılan esnaf odaları seçimlerinin ardından Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası, Manavgat Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Manavgat Şoförler Odası'nı ziyaret etti. MASİAD Başkanı Turgay Akar ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Manavgat'a yakışan, demokratik olgunlukla gerçekleştirilen oda seçimleri neticesinde tüm odalarımızda yeni bir süreç başlamıştır. Öncelikle Manavgat'a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Sivil toplum örgütleri demokratik hayatın olmazsa olmazlarıdır. Aynı zamanda şehrin gelişiminde ve ortak akıl yürütülmesi hususunda kanaat önderi konumundadır" dedi.

Yeni süreçte kendi aralarında ve yerel yönetimle koordineli hareket edebilen, rutin toplantılarla Manavgat'ın geleceği adına doğru kararlar alınmasına vesile olabilecek bir yapının oluşmasını arzu ettiklerini vurgulayan Akar, "Ziyaretlerimizde bu arzumuzu da dile getirdik. Oda başkanlarımızın da bu doğrultuda beklentilerinin olduğunu gözlemlemek bizleri mutlu etti. Bu vesileyle Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Çelik ve Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak nezdinde yeni seçilen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)