MHP’li Manisa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Barbaros Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahallenin altyapı ile ilgili problemlerinin çözüldüğünü hatırlatan Başkan Ergün, 1 Nisan itibariyle doğalgaz çalışmasının başlayacağının da müjdesini verdi.
MHP’li Manisa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün Barbaros Mahallesi gezisine MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcısı ve MHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mimar Azmi Açıkdil ve çok sayıda mahalleli eşlik etti.
Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Ergün, “Biz bu mahallemizde altyapı, yağmur suyu, kaldırım ve asfalt çalışmamızı başlatmadan önce doğalgaz çalışması yapılıp yapılmayacağını Manisa Gaz’a sormuştuk. O zaman herhangi bir yatırımın söz konusu olmadığı cevabını vermişlerdi. Her ne hikmetse seçimlere iki ay kala bu yatırımın yapılması için bize başvurdular. Ancak kış şartlarında mahallelerimizi çamur deryasına dönüştürecek bu çalışmaya şuan itibariyle olumsuz yanıt verdik. Çalışmanın bahar aylarında başlatılması konusunda fikir birliğimiz oldu. Kuşlubahçe ve Barbaros mahallelerimize 1 Nisan itibariyle doğalgaz gelecek” diye konuştu.
Daha sonra mahallede bulunan kıraathanelerdeki vatandaşlarla selamlaşan ve esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, mahallenin sorunları hakkında Mahalle Muhtarı Mustafa Duruyol’dan bilgi aldı. Manisa’nın 1 Nisan itibariyle büyükşehir olacağını ve yeni bir dönemin kendilerini beklediğini de hatırlatan Başkan Ergün, Barbaros Mahallesi’nin Yunus Emre Belediyesi çatısı altında büyükşehir belediyesi gözetiminde çok daha iyi yerlere getirileceğini vurguladı.

MHÖ(
Fotoğraflı