MANİSA’nın Demirci İlçesi’ndeki CHP İlçe Lokali’nde partililerle buluşan CHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi Adayı Özgür Özel, Manisa’da üç ilçenin CHP’li belediyeler tarafından yönetildiğini söyleyerek 30 Mart’ta bu sayıyı 15’e çıkarmak istediklerini vurguladı.
CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, Demirci ilçesinde yöresel halk oyunuyla karşılandı. Manisa CHP Büyükşehir Adayı Özgür Özel’e Demirci ziyaretinde CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, CHP Demirci Belediye Başkan Adayı Şerif Akmeşe, CHP Demirci İlçe Başkanı Mustafa Özkıran ve partililer eşlik etti. Özgür Özel, Manisa’da üç ilçenin CHP’li belediyeler tarafından yönetildiğini söyleyerek 30 Mart’ta bu sayıyı 15’e çıkarmak istediklerini vurguladı. Çiftçilerin Cumhuriyet devrinin en zor günlerini yaşadığını iddia eden Özgür Özel, “En pahalı mazotu alıyorlar. Atatürk’ün’’Köylü Milletin Efendisidir’’dediği köylülerimiz, birilerinin kölesi, yapılmak isteniyor. İşsizlik her geçen yıl giderek artıyor. Atatürk, ’benim iki evim var, birisi Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ demiş. Bu evin tapusu Mustafa Kemal Atatürk’tedir” dedi. Demirci Belediye Başkan adayı Şerif Akmeşe için destek isteyen Özel, faydalı projeleri olduğunu söylediği Akmeşe’nin tanınan ve saygı duyulan bir partili olduğunu dile getirdi.
MANİSA’YA OKUL SÜTÜ
İzmir’de hayata geçirilen projelerin Manisa’da uygulanması halinde bölgenin kalkınacağını ileri süren Özel, “İzmir’de bir kooperatif kuruldu. Bu kooperatif üreticimizi üye yaparak, sütünü alıyor ve çiftçiye destek veriyor. Şimdi o kooperatif tüm okullara bedava süt dağıtıyor. Biz de bu projeyi Manisamızda kurmak ve Manisalılarımızla birlikte tüm ilçelerimizdeki çocuklarımıza bedava süt dağıtmak istiyoruz” dedi.
Manisa’daki tüm köylere köy konakları yapılacağını ifade eden Özel, aynı zamanda Demirci ilçesine kent müzesi yaparak yerli ve yabancı turistlerin Demirci’ye gelmesini sağlayacaklarını açıkladı. Konuşmaların ardından esnafları dolaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve partililer düğün yemeğine katılarak yeni evlenecek gençlere ve ailelerine mutluluklar diledi.
Kamil AKYOL / MANİSA, ()
FOTOĞRAFLI