İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin merhum Başkanı Ahmet Piriştina’nın oğlu Levent Piriştina, CHP Buca Belediye Başkanlığı için Ankara’dan adaylık vizesi alarak döndüğü ilçede, vatandaşlara seslendi.
Levent Piriştina, kendisine gösterilen güvenden dolayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve genel merkez yönetimi ile aday adaylığı sürecindeki desteklerinden ötürü Buca halkına teşekkür etti. Çevik Bir Meydanı’nda vatandaşlar tarafından karşılanan Levent Piriştina, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Ülkenin tarihi bir süreçten geçtiği dönemde yerel seçimlerin olağanüstü öneme sahip olduğuna dikkat çeken Levent Piriştina, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde görev alan arkadaşlarımıza, büyüklerimize bugün tarihi bir sorumluluk düşüyor. Aday adaylığı sürecinde demokratik bir yarış yaşandı. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Her CHP’li bu tarihi sorumluluğun bilinciyle hareket etmeli” diye konuştu. Seçim yarışından başarıyla çıkacağını söyleyen Piriştina, “Bucalı hemşehrilerimin desteğiyle partimin bayrağını burada yeniden dalgalandıracağım” dedi.
Buca’da trafik ve altyapı başta olmak üzere kronik hale gelen sorunlara ve fiziki gelişime çok sayıda proje ürettiğini dile getiren Piriştina, her yaştan ve her kesimden insanın hayatına dokunacaklarını kaydetti.
FOTOĞRAF