KUMLUCA Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 'Kumluca Harekete Geçiyor' adı altında düzenlenen etkinlikte, Ahmet Şafak konser verdi.
Kumluca Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Uysal, Kumluca İlçe Başkanı Selçuk Özer, MHP Kumluca Belediye başkan adayı Bayram Torunoğlu, MHP Kumluca Kadın Kolları Başkanı Muradiye Durakoğlu Eken ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konser öncesinde salondakilere seslenen Kumluca Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Ölçer, Şuurlu Türk milliyetçiliğini özümsemiş, eğitimli nesillerin yetişmesi için gayret edeceklerini, çalışmalarını bu doğrultuda sürdüreceklerini söyledi. Ölçer, Ülkücü camia üzerinde psikolojik, asimetrik operasyon yapmak isteyen şer gruplarına inat, memleketin manevi ahlaki ve ekonomik gelişmesinde öncülük edeceklerini kaydetti.
MHP Kumluca Belediye başkan adayı Bayram Torunoğlu ise 30 Mart yerel seçimlerinde Kumluca'da MHP'nin bayrağını dalgalandırmak için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi. Mustafa Aksoy'un şiir dinletisinin ardından sahneye çıkan Ahmet Şafak, söylediği türkülerle salondakileri coşturdu. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Şafak'ın türkülerine izleyenler de eşlik etti. (FOTOĞRAFLI)