KORKUTELİ Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından açıldı.
Korkuteli Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin açılış törenine Vali Sebahattin Öztürk, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Ak Parti Antalya milletvekilleri Menderes Türel ve Hüseyin Samani, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş ve Antalya Halk Sağlığı Müdürü ve İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Murat Özdemir katıldı. Merkezin yapımına 200 bin TL destek veren hayırsever Musa Deniz, birikimlerini hayır işinde kullanmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Vali Sebahattin Öztürk ise, Korkuteli'nin hayırseverler açısından zengin bir ilçe olduğunu, bu kadar az bütçeyle bu kadar büyük hayırlara vesile olmanın kolay olmadığını söyledi. Diş merkezinin yapımında hayırda bulunan Musa Deniz'e ve eşi merhume Kiraz Deniz'e teşekkür eden Vali Öztürk, "Gerçekten son yıllarda sağlık alanında sağladığımız büyük başarılar dünyanın dikkatini çekiyor. Nitekim bütün dünyada bu ölçekte bir ekonomiden bu kadar büyük bir sağlık hizmeti ve memnuniyeti yaratmak kolay bir iş değildir. Zira ülkemizde sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranı yüzde 74 civarlarındır" dedi.
Vali Sebahattin Öztürk, konuşmasının ardından hayırsever Musa Deniz'e teşekkür plaketi verdikten sonra Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nin açılışını yaptı. 405 metrekare alana sahip merkezde 7 adet diş ünitesi, laboratuar ve sterilizasyon ünitesi bulunuyor. Merkezde 4 diş hekimi, 1 diş protez teknisyeni ve 3 hemşire görev yapıyor. Merkezin yapımına toplam 550 bin TL harcandı. (FOTOĞRAFLI)