MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Konacık Beldesi’nde yapımı devam eden ’Modern Pazaryeri ve Kapalı Otopark Projesi’nde, yapının ana iskeleti tamamlandı. Pazaryerinin 30 Mart’tan önce hizmete açılması planlanıyor
Konacık Belediyesi tarafından yaptırılan çelik konstrüksiyona sahip pazaryeri ve otopark inşaatındaki son durumu inceleyen MHP’li Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, çalışmaların planlandığı gibi gittiğini ifade etti. Seçim çalışmalarını sürdürürken proje çalışmaları ve belediye hizmetlerini de aksatmadıklarını belirten Başkan Tosun, projenin 30 Mart'tan önce tamamlanacağını açıkladı.
TÜM SÖZLER YERİNE GETİRİLECEK
Muğla'nın ilk modern pazaryeri ve kapalı otopark projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü vurgulayan Tosun, “Çelik konstrüksiyon olan yapıda, otopark alanı ve taşıyıcı kolonlar tamamlanırken, çelik elemanlar ile kubbe mimarisindeki çelik çatı yerleştirildi. Kaplama ve iç mimari çalışmaları sürdürülen projede, son aşamada çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Böylece vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin vicdani rahatlığı içerisinde sandığa gideceğiz” dedi.
8 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
Pazar yeri alanındaki taşıyıcı kolonların yapı çevresine yerleştirilerek, alanın tamamını kullanmayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Tosun, “Konacık Mimar Sinan Caddesi üzerinde inşa edilen Konacık Belediyesi Modern Pazar Yeri ve Kapalı Otoparkı, 3 bin 800 metrekaresi otopark, 3 bin 800 metrekaresi ise pazar yeri olmak üzere toplam 7 bin 600 metrekare kapalı alana sahip. İçerisinde, 2 yürüyen rampa, asansör, iklimlendirme sisteminin de yer aldığı Konacık Belediyesi Modern Pazar Yeri ve Kapalı Otopark projesi yaklaşık olarak 8 milyon liraya mal olacak” diye konuştu.
BODRUM, ()
FOTOĞRAF