İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen’deki İzmir Serbest Bölgesi’ni ziyaretinde, Löher firmasında yapılan Aliağa-Menderes banliyö hattındaki üst ve altgeçitlerde kullanılacak yürüyen merdivenleri kullanarak ilk testi yaptı. Kocaoğlu, öğlen yemeğini de işçilerle tabildot sırasına girerek yedi.
Menemen İzmir Serbest Bölgesi’ni (İZBAŞ) ziyaret eden, İZBAŞ Başkanı Eyüp Sevimli’nin ağırladığı Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekii Alattin Yüksel’in de yer aldığı gezide Löher fabrikasında incelemede bulundu. Aliağa-Menderes banliyö hattı yaya üst ve altgeçitleri için yürüyen merdivenlerin yapıldığı fabrikayı gezen Kocaoğlu, işçilere bir sorunları, dilekleri olup olmadığını sordu. Löher Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aktaş ve fabrika yöneticileri ile birlikte sembolik olarak bir yürüyen merdivenin açılışını kurdele keserek yapan Kocaoğlu, merdiveni inip çıkarak ilk kez test etti.
Kocaoğlu, İZBAŞ Başkanı Eyüp Sevimli’nin sahibi olduğu Sevimli deri fabrikasında ise işçilerle birlikte tabildot sırasına girerek yemek yedi. Öğle yemeği paydosunda halı sahada futbol oynayan işçileri de bir süre izleyen Kocaoğlu, onlarla sohbet etti.
FOTOĞRAF