TÜRKİYE’deki önde gelen perakende zincirlerinden Kipa, “Fiyatları Geri Aldık' kampanyasını 21 Şubat Cuma günü yeniden başlatıyor.
Kipa’da 12 hafta boyunca sürecek olan kampanyayla çaydan deterjana birçok farklı günlük tüketim malzemesinin fiyatlarında ortalama yüzde 15 oranında indirim uygulanacak. Bu yıl beşincisi düzenlenen kampanyanın müşterilerden büyük ilgi gördüğünü söyleyen Kipa CEO’su Jeff Adams, “Müşterilerimiz “Fiyatları Geri Aldık’ kampanyasını çok sevdi. Türkiye’de bir ilk olan bu kampanyaya gösterilen ilgi, müşterimize sürekli uygun fiyatları sunmakla ne kadar doğru bir politika izlediğimizi bize bir kez daha gösterdi. Başta özmarkalı ürünlerimiz olmak üzere kampanya ile sunulan ürünlerin satış oranı yüzde 50 artış gösterdi. Bu deneyimden yola çıkarak müşterilerimizin gündelik hayatlarında kullandıkları ürünleri seçip, bu ürünleri avantajlı fiyatlarla müşterimize sunduk” dedi.
“Fiyatları Geri Aldık' kampanyası Kipa hipermarketlerde satılan 1000’in üzerindeki ürün ile süpermarketlerde ve Ekspres mağazalarda satılan 200-300 arasındaki ürünü kapsıyor.
(AÖ)
FOTOĞRAF