ULUSAL Gençlik Parlamentosu, İzmir’in Ödemiş İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Bekir Keskin’e “Genç Dostu Belediye Başkan Adayı” unvanı verip, kokartını taktı.
Ulusal Gençlik Parlamentosu Yönetim Kurulu Üyeleri Serap Özbey, Canan Erkmen, Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu ve Gençlik Meclisi üyeleriyle, “Genç Dostu Kentler, Genç Dostu Adaylar Neredesin?” sloganıyla yürütelen kampanya kapsamında Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin’i makamında ziyaret etti. Ulusal Gençlik Parlamentosu Yönetim Kurulu Üyesi Serap Özbey, “Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, gençlere Önem veren bir belediye başkanı olarak İzmir’de ilklere imza atacak. Kampanyamızla, yerelde gençlerin daha aktif katılımlı istihdamlara yönelmelerini, seslerini daha iyi duyurmalarını hedefledik. Ödemiş’teki tüm belediye başkan adaylarıyla iyi niyet sözleşmesi imzalayacağız. İlk sözleşmemizi ise partisi tarafından tekrar aday gösterilen mevcut belediye başkanı Bekir Keskin ile imzalayacağız” dedi.
Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kemal Sarısu “Bugüne kadar başkanımız gençlerle ilgili sorunlara eğilmiştir, kendisine teşekkür ediyoruz. Biz gençler olarak, bir genç arkadaşımızı sizin ekibinizde görmek istiyoruz” dedi.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin de “Önümüzdeki dönem için Belediye Meclisi’nde genç arkadaşları daha fazla görmek istiyorum. Meclis üyeleri arasında hukukçular, mühendisler olmalı. Deneyimli, birikimli olan gençler ile Belediye Meclisi’nde paylaşabileceğimiz çok konun olduğunu düşünüyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Ulusal Gençlik Parlamentosu üyeleri, Belediye Başkanı Keskin’e “Genç Dostu Belediye Başkan Adayı” unvanı verip, kokartlarını taktı, “İyi Niyet Sözleşmesi” imzaladı.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ, ()
FOTOĞRAF