KAYNAKLAR KÖYÜ ÇOCUKLARININ HAVUZ KEYFİ
Buca Belediyesi’nin yaptırdığı Olimpik Yüzme Havuzu’nda çocuklara yönelik ücretsiz yüzme eğitimine be kez Kaynaklar Köyü çocukları katıldı.
Kaynaklar Köyü’ndeki 7-12 yaş arasındaki çocuklar hafta sonlarında Buca Belediyesi’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki ücretsiz yüzme kurslarından yararlanmaya başladı. Kaynaklar’dan Muhtar Erhan Şen ve aileleri ile birlikte Buca Belediyesi’nin otobüsü ile havuza gelen çocukların ilk eğitimleri son derece keyifli geçti.
Buca Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik’in desteğiyle gerçekleştirilen projede yüzme havuzu Buca köylerine de açıldı. Eşi Oya Tatı ile birlikte Kaynaklar Köyü çocuklarını karşılayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca’da Olimpik bir yüzme havuzu ve büyük bir spor kompleksi daha yapacağını da açıkladı. Başkan Tatı, “Buca Kent Konseyi Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzmeyi öğrenmesi ilk hedefimiz. İkinci hedefimiz ise bu alanda da milli sporcuların yetişmesinde katkı sağlamak” dedi.
Kaynaklar Köyü Merkez Mahallesi Muhtarı Erhan Şen, çocuklar ve aileleri köyde yeni yapılan ve henüz resmi açılışı yapılmayan park nedeniyle Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya teşekkür etti.
İZMİR ()
foto