ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde Kaymakam Muhittin Pamuk'un içinde bulunduğu makam otomobili, aynı istikamette seyir halinde olan ve aniden dönüş yapan motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü kazayı hafif atlattı.

Kaza, dün (Cumartesi) akşam 23.00 sıralarında, D-400 Antalya-Mersin karayolu üzerindeki Hastane Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Antalya'dan Gazipaşa'ya dönen Kaymakam Muhittin Pamuk'un içinde bulunduğu ve Mehmet Yılmaz yönetimindeki 07 AA 105 plakalı makam otomobili, aynı yönde ilerleyen ve aniden kavşağa dönen 20 yaşındaki Olcay Güzel yönetimindeki 07 UP 201 plakalı motosiklete çarptı. Kazanan ardından hafif yaralı Olcay Güzel, Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

PAMUK: ALLAH KORUDU

Kazanın ardından açıklama yapan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, "Allah korudu" dedi. Makam aracı şoförü Mehmet Yılmaz'ın dikkati ve tecrübesi sayesinde kazanın hafif atlatıldığını belirten Kaymakam Pamuk, "Bir anda nasıl olduğunu anlayamadık. Motosiklet bizimle aynı yönde ilerliyordu. Delikanlının kullandığı motosiklet, kavşakta bir anda kontrolsüz dönüş yaptı. Şoförümüz Mehmet'in dikkati sayesinde, çok şükür üzüntü verici olay yaşanmadı. Allah korudu, verilmiş sadakamız vardı. Çok şükür, motosikleti kullanan gencimiz de hafif yaralı olarak atlattı" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)