KAŞ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Ramazan Çetin yeniden seçildi.

Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula Kaş Belediye Başkan Vekili Birol Engin, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı temsilcileri Mesut İlter, Hüseyin Akdeniz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kooperatif üyesi esnaf katıldı. Divan Başkanlığı'nın Ahmet Tural'ın yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından yönetim kurulu çalışma raporu ve 2013 yılı gelir gider raporu okundu. Yönetim ve denetim kurullarının ibra edilmesinin ardından 2014 yılı tahmini bütçesi de kabul edildi.

Tek liseyle gidilen seçimde, 159 oy alan Ramazan Çetin yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliğine ise Ali Efeoğlu, Yusuf Göktepe, Abdullah Öztürk ve Mehmet Akay, denetim kurulu üyeliklerine de Özkan Bulut ve Kadir Akkaya seçildi. Seçim sonrasında konuşan Ramazan Çetin, "Geçen sürede bir amaç edindik. Kaş esnafına, sanatkarına hizmet etmeye çalıştık. Yeniden bizi göreve getirdiniz. Bunu, hizmetimizin onayı olarak kabul diyoruz. Daha iyi hizmet vermek için çalışacağız" dedi. (FOTOĞRAFLI)