KARİKATÜRCÜLER Derneği Manisa İl Temsilciliği organizasyonluğunda Manisalı 21 karikatürist bir araya gelerek sergi açtı.
Karikatüristler Derneği Manisa İl Temsilcisi İbrahim Atabey’in gayretleri neticesinde Manisalı 21 karikatürist bir araya gelerek Öğretmenevi Çok Amaçlı Salonu’nda eserlerini beğeniye sundu. 45’lik Karikatür Sergisi’nin açılışına Manisa Valisi Abdurahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekilli Selçuk Özdağ, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Serter ile karikatüristlerin yakınları katıldı. Serginin açılışında konuşan Karikatüristler Derneği Manisa İl Temsilcisi İbrahim Atabey, serginin amacının unutulan karikatüristliğe gençleri özendirmek ve Manisalı karikatüristleri ön plana çıkarmak olduğunu söyledi. Atabey, sergide 21 karikatüristtin kendi çizdiği 45 eserin sergilendiğini söyledi. Atabey ayrıca, İzmir, İstanbul, Ankara, Malatya ve Almanya’da da sergi açmayı hedeflediklerini söyledi.
Konuşmanın ardından Vali Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ ve beraberindeki protokol üyeleri sergini açılış kurdelesini kesti. Karikatüristler Derneği Manisa İl Temsilcisi Atabey, Vali Savaş ile beraberindeki protokol üyelerine sergiyi gezdirerek karikatürler hakkında bilgi verdi. Sergi, 18 Şubat’a kadar gezilebilecek.
İlker KILIÇASLAN / MANİSA, () Fotoğraflı