İZMİR’in Urla İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nun yeniden aday gösterilmemesi taraftarlarını kızdırdı.
Bir yakınının cenaze törenine katılmak için gittiği Ankara’dan dönen Başkan Karaosmanoğlu’nu, Adnan Menderes Havalimanı’nda çok sayıda taraftarı karşıladı. Üç dönemdir başkanlık yapan M. Selçuk Karaosmanoğlu, hemşehrilerinin her zaman olduğu gibi yine yanında görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Beni çok duygulandırdınız. Beraber yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Hep birlikte Urla’da çok güzel çalışmalar yaptık ve devam eden çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin başarılı olması için var gücümüzle çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kocaoğlu ne derse ona razıyız” dedi.
Konuşması sık sık “Bir daha bir daha Selçuk başkan bir daha', “Urla seninle gurur duyuyor', “Aziz Başkan duy sesimizi' sloganlarıyla kesilen Karaosmanoğlu, Urlalılar’ın “CHP olmazsa başka yerden devam” şeklindeki isteklerine de “Biz CHP’liyiz. Bu partide siyaset yapıyoruz ve bu partide siyasete devam edeceğiz” diye yanıt verdi.
URLA, ()
foto