KARABAĞLAR Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin nefes alan yaşam alanlarının artması için mahallelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.
Peker Mahallesi, 4165 sokakta Lale Paşa Camii’nin üzerindeki 5 dönümlük alana sahip Lale Parkı’nda, fidan ve bitki dikimi yapıldı, peyzaj çalışmaları tamamlandı. Bakımsız ve atıl olan bu alana 70 adet fıstık çamı, ıhlamur ve zakkum ağaçları dikildi. Çalı, çiçek ve çimlerle peyzaj çalışmaları yapıldı ve spor aletleri konuldu.
Karabağlar’da sokakların nefes alması ve yaşanabilir olması için ağaçlandırma ve süsleme çalışmalarına önem verdiklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizin park, yeşil alan, çocuk oyun olanları, yeşil alanlarını artırmak için çalışmalar yaptık, yeni parklar açtık. Son olarak Peker Mahallesi’nde ekiplerimizin yaptığı ağaçlandırma ve estetik düzenleme, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da beğenisini kazandı. Sokaklarımızdaki, parklarımızdaki bu çalışmalarımız sürecek, insana dönük gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.
FOTOĞRAF