İZMİR’in Ödemiş ilçesinde MHP’li Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer’e, seçim çalışmalarında en büyük desteği MHP’li Kadın Kolları üyeleri veriyor.
MHP’li Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer, ’Gönüllüler Hareketi’ olarak adlandırdığı MHP’li Kadın Kolları ile seçim çalışmalarına hız verdi. 6 aylık evli, 32 yaşındaki Mehmet Yılmazer, Isparta Eğridir Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak görev yaparken Ödemiş’in belediye başkanlığı görevine aday oldu. Seçime kalabalık bir kadın topluluğunun önderliğinde hazırlanan Mehmet Yılmazer, Ödemişlilerin isteği üzerine aday olduğunu söyleyerek belediyecilik anlayışı hakkında bilgi verdi. İstihdam ve para girişi odaklı hizmetler vereceğini kaydeden Yılmazer, “Belediyeyi kar yapar duruma getirip istihdamı artıracağız. Ödemiş’te çalmadık kapı bırakmayarak çalışmalarımızı anlatıyoruz” dedi.
MHP’li Kadın Kolları Başkanı Fatma Gürdamla, ilçede büyük bir güce sahip olduklarının altını çizerek Yılmazer’e destek vermek için çalıştıklarını kaydetti. İki ay içerisinde binlerce işyeri ve evi ziyaret ederek aday tanıtımı yaptıklarını vurgulayan Gürdamla, “Ödemiş halkına teşekkür ediyoruz, bizi ilgiyle karşılıyorlar. Ödemiş’te 37 bin ev var. Hızlı bir şekilde tüm konutlara ulaşmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ, ()
FOTOĞRAF