TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Girişimciler İçin Sosyal Medya Yol Haritası Semineri, İzmir Ticaret Borsası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Nöromedya Dijital Pazarlama kurucusu ve sosyal medya yöneticisi Mümin Erakbaş tarafından verilen seminerde katılımcılara, sosyal ağların işletmeler için etkin kullanımı konusunda bilgi verildi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, günümüzde teknoloji ve bilişim sektörünün gelişmesiyle birlikte hızlı haberleşme ve bilgi paylaşımının çok önemli hale geldiğini vurguladı. Elmasoğlu, “Firmaların, sosyal ağları nasıl doğru bir pazarlama kanalı haline getirebileceği ve nasıl farkındalık yaratabilecekleri önemli bir unsur” dedi.
Sosyal medya ve dijital pazarlama konusunda farklılık sağlamak amacıyla düzenlenen seminerde katılımcılar kurumsal sosyal medya kullanımı konusunda bilgilendirildi. Sosyal ağların firmalar için nasıl etkili ve doğru bir pazarlama kanalı haline getirilebileceği konusunda bilgilerin verildiği etkinlikte, kurumsal kimliğe en uygun şekilde temsil sağlayacak stratejiler ve sosyal ağlarda markaların yaptıkları hatalar konusunda da örnekler paylaşıldı.
FOTOĞRAF