İZMİRLİ esnaf sanatkarlar ile birinci dereceden yakınları bundan böyle Özel Gözde İzmir Hastanesi'nde tedavi hizmetlerinden yüzde 30 indirimli olarak yararlanacak.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile Özel Gözde İzmir Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Buna göre İESOB'a üye 129 oda ve buna bağlı 150 bine yakın esnaf ile birince dereceden yakınları poliklinik hizmetleri, tanı ve tedavi amaçlı küçük cerrahi müdahaleler, yatarak yapılan tetkikler, tedaviler ve yatak ücretlerinden yüzde 30 indirimli olarak yararlanacak.
İESOB Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, “İzmirli esnaf sanatkarlarla yakınlarını da kapsayan karşılıklı bir protokol imzaladık. Yüzde 30'a varan indirimi kapsıyor. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu bir karşılıklı işbirliğidir” dedi.
Özel Gözde İzmir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Cem Güçlü ise “Hastanemizin Türkiye genelinde 7. hastanesi İzmir'de Temmuz ayında hizmete başladı. 20 branşta hizmet veriyor. Ameliyathanemiz, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakımlarımız mevcut. Toplam 44 yatak bulunuyor. Cumartesi günleri de tüm branşlarda hizmet veriyoruz. Acil servisimiz de daima faaliyet gösteriyor. Izmir halkına, İzmir esnafına hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.
İZMİR ()
foto