İZMİR Özel Türk Koleji’nde (İTK) Müzik Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bando Takımı, Agora Alışveriş Merkezi’nde konser verdi.
İTK Bando öğretmeni Güntekin Budak ile birebir çalışmalarını sürdüren ve hem okul içindeki hem de okul dışındaki etkinliklerde ve törenlerde neşeli marşlarla gelen misafirleri karşılayan İTK Bando Takımı’na, Agora Alışveriş Merkezi konserinde İTK’lı müdürler, direktörler, öğretmenler ve İTK’lı veliler de eşlik etti. 31 kişiden oluşan İTK Bando Takımı gerçekleştirilen etkinlikte, birçok müzik aletini başarıyla çalarak Agora Alışveriş Merkezi’nin ziyaretçilerine hem keyifli anlar yaşattı hem de yetenekleri ile büyük beğeni topladı.
Kurulduğu günden bugüne kadar İzmir Özel Türk Koleji tarafından gerçekleştirilen birçok etkinlikte yer alan ve başarılı performansları ile beğeni toplayan İTK Bando Takımı ayrıca okulun bir geleneği olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kortej Yürüyüşleri’ne de katılıyor. Çaldıkları marşlarla Mithatpaşa Caddesi’nden Güzelyalı Semti’ni kapsayan bir güzergahta oturan herkesi coşturuyor.
FOTOĞRAF