İSTEK Antalya Yeditepe Koleji Anadolu Lisesi ve ortaokul 8'inci sınıf öğrencileri, uluslararası seviye belirleme niteliği taşıyan ve yurt dışında lise eğitim imkanı tanıyan 'SLEP' testinde başarılı oldu.
İstek Antalya Yeditepe Koleji'nin açıldığı yıldan beri her yıl Anadolu Lisesi ve ortaokul 8'inci sınıf düzeyinde uygulamakta olduğu 'SLEP Test'e (TOEFL Junior) bu yıl ortaokuldan 26, Anadolu Lisesi'nden 12 olmak üzere toplam 38 öğrenci girdi ve tüm öğrenciler sertifika almaya hak kazandı. Sınavda 7 öğrenci platin, 13 öğrenci altın, 11 öğrenci gümüş, 7 öğrenci ise bronz düzeyde sertifika alarak yurt dışında eğitim görme olanağı elde etti. Sınavda başarılı olan öğrencilere, okulda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Okul yönetiminden yapılan açıklamada, "Kurum olarak öğrencilerimizin yabancı dili en iyi şekilde öğrenebilecekleri modern öğretim metotlarına ve bireysel farklılıkları dikkate alan eğitim modeline dayanan, öğrencilerin ilgisini çekecek ve onlara yabancı dili sevdirecek bir sınıf ortamı yaratarak dil öğrenmelerini sağlıyoruz" denildi. (FOTOĞRAFLI)