ISPARTA'da yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Ak Parti adayı Nuri Uzaktaş esnaf ziyaretinde bulundu, Saadet Partisi adayı Süleyman Çakan ise seçmene radyodan seslendi.

Ak Parti adayı Nuri Uzaktaş ve partililer, Mimar Sinan Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Uzaktaş, teşkilat ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Daha güzel günlere ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstermek bizim görevimiz. Başbakanımızı mahcup etmemek için gayret gösteriyoruz. İnşallah bunu başaracağız" dedi.

RADYODAN SESLENDİ

Saadet Partisi adayı Süleyman Çakan da Arkadaş FM'de yayımlanan 'Bir Demlik Yarenlik' programına konuk olarak çalışmalarını anlattı. Belediye başkanının ve personelin şehirdeki insan hayatını kolaylaştırmayı hedeflemesi gerektiğini dile getiren Çakan, "Amaç onların hayatlarına renk katmak için sosyal ve kültürel etkinlikleri artırarak mutlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır. İşte biz Saadet Partisi ve Milli Görüş belediyeciliğinde bunu ön plana çıkarıyoruz. Bizim için halkımızın mutluluğu çok önemlidir" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)