ANTALYA’dan Çanakkale’ye Batı Anadolu’da 13 ildeki iş insanları derneğinin çatı örgütü olan Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu’ndan (BASİFED), Ege İş Kadınları Derneği’ne tam destek geldi.
EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BASİFED Yönetim Kurulu’nu federasyon merkezinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, üyesi oldukları BASİFED ile yeni dönemde ortak projelere imza atmak istediklerini söyledi. BASİFED’in yönetiminde EGİKAD’ın geçmiş dönem Başkanı Işın Yılmaz’ın da yıllarca hizmet verdiğine işaret eden Elmasoğlu, “Biz EGİKAD olarak başta İzmir ve Ege Bölgesi’ne dönük projelere imza atmak istiyoruz. Bu projelerde BASİFED ve üye olan derneklerle birlikte ortak projeler üretebiliriz. BASİFED Yönetim Kurulu’nda da EGİKAD olarak yer de alabiliriz. Biz bu konuda her türlü işbirliğine hazırız. BASİFED’in sinerjisi ile İzmir ve Bölgeye en çok katkı sağlayacak ortak projeleri kısa sürede hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.
BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer ise BASİFED’in bünyesindeki dernekler arasında koordine görevi yaptığına işaret ederek, üyeleri olan EGİKAD ile ortak çalışmalar yapabileceklerini söyledi. Sivil toplum örgütlerinde çalışmanın zor olduğuna, gönüllülük esası ile güzel projelere imza atılabildiğine işaret eden Şükürer, “EGİKAD bizim üyemiz. Halen federasyon yönetimimizde EGİKAD yer alıyor. EGİKAD’ın BASİFED’e bu anlamda çok destekleri oldu. Biz de BASİFED olarak olmasa da bünyemizdeki dernekleri organize ederek EGİKAD ile ortak projeler yapmalarını sağlayabiliriz. Ben bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım. Mayıs ayında yenilenecek BASİFED Yönetim kurulunda EGİKAD’ın da temsil edilmesini isterim. Kadınların iş ve sosyal hayatta daha aktif olmak için gerçekleştirdikleri mücadeleye de tam destek veriyorum” diye konuştu.
İZMİR ()
foto