EGE İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu’na tam destek sözü verdi.
Ziyarette konuşan Ege İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, “Girişimcilik uygulamaları konusunda e-ticaret projeleriyle üniversitelerden yararlanmayı düşünüyoruz. Biz genişlemek istiyoruz, ancak sağlam bir şekilde ilerlemek istiyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engellilerle ilgili düşüncelerimiz var. İş kadınlarının daha aktif olması lazım” dedi.
İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, “STK’ların çokluğu o toplumun gelişmişliğini gösterir. Kadın derneklerinin çoğalması ise Cumhuriyet’in çağdaş yüzünün göstergesidir. Girişimci kadınların çoğalmasında fayda var. İş hayatındaki yeri çok önemli. çalışmalarınızda elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu konuda Ticaret eğitim salonlarımızdan ve üniversitemizin de imkanlarından yararlanabilirsiniz. Üniversite de çok sayıda aktif öğrenci grupları var. Onlarla da iş birliği yapabilirsiniz” diye konuştu.
FOTOĞRAF