İZFAŞ tarafından, 22-25 Ocak 2014 tarihleri arasında organize edilen IF WEDDING FASHION İZMİR - 8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından gelen ziyaretçilerin de beğenisini kazandı.
İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ü ziyaret eden Musul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Yousif Gaddawi ve Irak Neyneva Ticaret Odası Başkanı Khalook A. Kasem, Gelinlik Fuarı’nda olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nı ziyaret eden yaklaşık 50 kişilik Irak heyeti, Türk işadamlarıyla potansiyel işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. İki ülke arasında fuarlara yönelik işbirliğini artırmak ve güçbirliği yapmak için İZFAŞ yetkilileriyle bir araya gelen heyet, fuarı ve fuardaki ürün kalitesini çok beğendiklerini ifade etti. Heyet ayrıca Türkiye’nin kaliteli mallarının ülkelerinde olmasından, satılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
Düzenledikleri fuarlarda her zaman Irak’ın ihtiyaçlarına cevap verecek ürünleri bulabileceklerini söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs; Gelinlik Fuarı’nın dışında Marble, Maden, Plastik, Ayakkabı ve Turizm Fuarlarında da Musul ve Neyneva’yı hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak görmek istediklerini dile getirdi.
Konukları ve proje sorumluları ile birlikte fuarı gezen ve katılımcılar ile görüşen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “Bu büyük buluşmaya; kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz için önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan; IF WEDDING FASHION İZMİR Fuarı’nı sekizinci kez başarıyla düzenlemekten büyük övünç duyuyoruz. Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile sektörün her yıl Ocak sonunda İzmir’de buluştuğu önemli bir platform olan IF WEDDING FASHION İZMİR Fuarı’nda, kendi kategorisinde dünya liderliğini hedefliyoruz” dedi.
FOTOĞRAF