MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nin (MHP) Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

Cengizhan Gököz, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk ile birlikte İl Genel Meclisi'nin şubat ayı dördüncü oturumuna konuk oldu. Antalya Barosu eski başkanı ve avukat kimliğiyle tanınan Cengizhan Gököz, meclis oturumunda bir konuşma yaptı ve yerel yöneticiliğin önemine işaret etti. 30 Mart seçimlerinin ardından il genel meclislerinin kapanacağını aktaran Cengizhan Gököz, "Böyle görev yapan bir kurumun kapatılması, görevinin sona erdirilmesi hangi amaca hizmet ederse etsin içimizi burdu, bizi üzdü. Büyükşehir sizlerin eksikliğini yaşayacak. Ben yasanın size verdiği bir göreve talibim. Sizin yaptığınız görevi biz yapacağız" dedi.

ANTALYAMA KIYMASINLAR

Antalya'da 1984 yılından bugüne kadar çeşitli kademelerde yöneticilik yaptığını aktaran Cengizhan Gököz, 2004 yılında meclis üyesi seçildiğini ve Antalya için çalıştığını ifade etti. Kenti yakından ilgilendiren konularda yargısal mücadele verdiğini kaydeden Cengizhan Gököz, "Tepki de gördük. Şimdi aday olduk, her yerde söylüyorlar 'bu adam bir şey yaptırmaz' diye. Evet yaptırmam. Vakıf Çiftliği'yle ilgili kafasında tilki olan varsa evet yaptırmayız. Phaselis'e otel yaptıracaklarsa, yapmasınlar. Kıymasınlar benim Antalyama. Benim kültürüme, tarihime kıymasınlar. Antalya'nın kültür ve sanatıyla ilgili elimizden geleni yapıyoruz. Muratpaşa'da böyle bir görevi alırsam hepinizin tasvip edeceği bir yönetim ile tüm Antalya'nın belediye başkanı olurum" diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Cengizhan Gököz konuşmasının ardından meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Gököz'ün ayrılmasından sonra meclis oturumu sona erdi. (FOTOĞRAFLI)