BAYRAKLI Belediyesi ilçe sınırlarında yeni doğan bebeklerin ailelerine yönelik olarak “Hoş geldin bebek” adı altında bir uygulama başlattı. Ekipler ailelerin yaşadığı adreslere giderek içinde bebek eşyalarının bulunduğu hediye paketlerini bizzat teslim ediyor.
Bayraklı Belediyesi, kayıtlarındaki yeni doğan bebeklerin adreslerine ekip yollayarak, içinde 80’lik bebek bezi paketi, ıslak havlu, cam biberon, emzik, çıngıraklı sulu dişlik ve önlük bulunan hediye paketlerini teslim ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 2014 yılıyla birlikte birlikte projeyi başlattıklarını söyledi. Ailelerden olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Karabağ, “Projeye 700 paket hediye ile başladık. 0-3 aylık bebekleri kapsıyor. Bu dönemde hepimizin de bildiği üzere bebeklerin de ihtiyaçları fazla oluyor. Biz de Bayraklı Belediyesi olarak bu mutlu günde çorbada tuzumuz olsun istedik. Faydamız olduysa ne mutlu bize” diye konuştu.
Bayraklı Belediyesi’nden gelen hediye paketlerinden dolayı hayli memnun olduklarını dile getiren aileler, “Hatırlandığımızı bilmek güzel. Kapımıza kadar geliyorlar. Çam sakızı çoban armağanı bebeğimize hediye verdiler. Mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuşuyor.
foto