İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Renklerle Doğal Yaşam Parkı” konulu resim yarışması için başvurular başladı. Yarışmada dereceye giren ilk 4 eser sahibine bisiklet hediye edilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği “Renklerle Doğal Yaşam Parkı” konulu resim yarışmasının bu yıl ikincisini düzenliyor. Çocukların, Doğal Yaşam Parkı’nda barınan 130’dan fazla türde hayvanı tanımalarını, onlara karşı hislerini, düşlerini paylaşmasına katkıda bulunmayı ve yaratıcıklarını ortaya koymalarını amaçlayan yarışmanın son başvuru tarihi 1 Nisan 2014 olarak belirlendi. Yarışmaya 5,6,7,8. sınıf öğrencileri katılabilecek.
Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gören Bulut, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Umur Türker, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Turan Enginoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Mete Sezgin ve İzmir Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Şahin Afşin tarafından oluşan Seçici Kurul’un belirleyeceği ilk 50 eserin sahibine ödül olarak boyama çantası ve katılım belgesi verilecek. Dereceye giren ilk 4 eser sahibi ise bisikletle ödüllendirilecek.
İZMİR ()
foto