MANİSA’nın Kula İlçesi’nde, Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından, devlet hastanesine, törenle, 217 bin lira değerinde röntgen cihazı bağışlandı.
Törene, Manisa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Murat Türkyılmaz, Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir, Kula Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Törende konuşan Vahit Demir, hastanelerinin kurulduğu 1997 yılından bu yana aynı röntgen cihazını kullanıklarını beliterek, “Cihazımızdan tam randıman alamaz duruma gelmiştik. Hastane döner sermayesi imkanlarıyla da yeni röntgen cihazı alamıyorduk. Kula Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi tam zamanında imdadımıza yetişti. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Kula Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen de insan sağlığı için yapılan yatırım ve bağışların kutsal olduğuna inandıklarını, o nedenle yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla dünşünmeden aldıkları bağış kararını hayata geçirdiklerini söyledi.
Hasan YİĞEN / KULA. () foto