LEGO FİLMİ

----------

Legolar evreninde geçen filmde, sıradan bir adam olan Emmet, beklemediği bir anda dünyayı kurtaran bir kahraman olma şansını yakalar. Legoların yaşadıkları dünya zorba ve kötücül bir lego tarafından tehdit edilmekte ve parçalara ayrılmaktadır. Bu yıkımı durduracak kişi ise yanlışlıkla olağanüstü MasterBuilder ile karıştırılan Emmet'tir. Emmet bu talihsiz yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçer ve dört kişilik bir ekip kurar. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır.

HERKÜL:EFSANE BAŞLIYOR

----------------------

Tarihin en ünlü mitolojik kahramanlarından olan Herkül, 3D formatında izleyicisiyle buluşacağı bu yapımda yabancılarla dolu tehlikeli dolu yerlerde zorlu bir maceraya atılır. Tanrıların ölümcül haseti ve öfkesine maruz kalan Herkül, Viking'lerin tanrısı Thor'un da yoluna çıkmasıyla kendisini tehlikeli bir mücadelede bulur.

PARA AVCISI

-----------

Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında komisyoncu ve Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için herşeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ları yürütmektedirler ve New York işlem salonunda herşey olabilmektedir. Önemsiz tahviller ve birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki herşey abartılı bir şekilde devam etmektedir.

EYVAH EYVAH 3

-------------

Büyük aşkı Müjgan'a kavuşup evlenen Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul'da devam etmektedir. Ayrı şehirlerde ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir ve Geyikli'de festival zamanıdır.

KÖFTE YAĞMURU 2

---------------

2009 yılının kasım ayında sinemaseverlerle buluşan ilk film Köfte Yağmur'unda başrol mucit Flint Lockwood, bildiğimiz suyu gıda maddesine dönüştürebilen bir makine icat etmişti. Flint'in yegane arzusu insanları mutlu etmekken, işler bir anda kontrolden çıkmıştı. Sonuçta Flint sevgili makinesini imha etmek zorunda kalmıştı. Devam filmindeyse Flint, artık çalışmadığına inandığı icadının bir işlev bozukluğundan dolayı halen çalıştığını öğrenir. Üstelik evrimsel bir hataya neden olmuştur. Flint ve arkadaşları bu sefer dünyayı, makinesinin ortaya çıkarttığı yiyecek-hayvan karışımı, mutant yaratıklardan kurtarmak zorundadır.

KARLAR ÜLKESİ

-------------

Krallık, Karlar Kraliçesi (Snow Queen)'nin laneti sonrasında ebediyen sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bu krallıkta yaşamakta olan maceracı ve iyi kalpli Anna, Karlar Kraliçesi'ni bulup laneti sona erdirmesini sağlayarak, şehrinde yaşayan insanları eski güzel günlerine döndürmeye karar verir. Masalsı bir yolculuğu çıkan Anna'nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff'tur. Başarıya ulaşmaları için Karlar Kraliçesi'ni görüp tanıyabilmeleri gerekmektedir. Görünürde basit olan bu plan, izbe dağdaki yolculuk ilerledikçe zorlaşmaya başlar. Mitolojik yaratıklar ve ürkütücü büyüler eşliğinde süren yolculuğun her dönemecinde ayrı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir.

PATRON MUTLU SON İSTİYOR

------------------------

Bir yapımcı, senaryo yazarından mutlu sonla biten bir romantik komedi filmi yazmasını ister. Senaryo yazarı, mutlu sonla bitmesi gereken bu senaryonun peşine düşer. Filmde Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu, Erkan Can ve Ayşenur Yazıcı gibi ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri Ürgüp'de yapılan film kabak tarlalarında kurulan bir sette çekilmiş.