AK Parti’li Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, belde ve köyleri ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor. Badem, göreve geldiklerinde Gölcük Gölü’nün sazlıklardan temizlenmesi için harekete geçeceklerini açıkladı.
Ödemiş’in köy ve beldelerini ziyaret eden AK Parti’li Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mahmut Badem, Zeytinlik Beldesi’ndeki kahvehanelere giderek vatandaşlarla sohbet etti. Belde halkının sorunları hakkında bilgiler alan Badem, halkın menfaatleri için çalışacaklarını dile getirdi.
Zeytinlik Beldesi’nde yaşayanların sıklıkla kullandığı Gölcük Gölü’nün turizm alanı haline getirilebileceğine dikkat çeken Badem, “Belde halkımızın buradan daha iyi gelir elde edebilmesi için hazırladığımız projeler var. Bilindiği üzere yıllardır Gölcük Gölü’nün etrafında yaşayan ve buraya piknik yapmak için gelen vatandaşlarımızın gölün kokusundan şikayetçi olduğu aşikardır. Bu nedenle Gölcük Beldesi’ni daha iyi yaşanılır hale getirebilmek için özellikle gölün sazlıklardan temizlenmesi kurumaması için çalışmalarımız var. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olarak açıklayacağız” dedi.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ, ()
FOTOĞRAF