İZMİR’in Foça İlçesi’nde, Gerenköy’ü ziyaret eden İşçi Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Yavuz Efe, bölgede yaşayanlara fabrika kurma sözü verdi.
İşçi Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Yavuz Efe, Gerenköylülerin sorunlarını dinleyerek, köye fabrika kurmayı planladığını söyledi. Ziyaret sırasında Efe’ye Foça ve Yenifoça’dan yola çıkan İşçi Partililer de eşlik etti. Gerenköy Meydanı’ndaki kahvehaneleri dolaşarak herkesin elini tek tek sıkan Yavuz Efe, köylülerle sohbet etti.
GERENKÖY’E ÇİFTE KAZANÇ SÖZÜ
Çözüm odaklı çalıştıklarının altını çizen Yavuz Efe, henüz belediye başkanı adaylığı sürecinde olmasına karşın Gerenköy’e salça fabrikası kurulması için ilk adımı attıklarını belirtti. Köylülere sistemin işleyişini anlatan Yavuz Efe, “Burada kuracağımız salça fabrikası ile hem ürününüzü kooperatife verirken hem de salçanızı satarken kazanacaksınız. Fabrikanın makinaları da 10 yıl geri ödemeli olarak kuracağınız kooperatife sağlanacak” dedi.
Gerenköy’de oluşturulacak temsilciler ile Kalkınma Ajansı’nın temsilcisini Gerenköy’de biraraya getireceğinin sözünü veren Efe, “Benim sözüm sözdür, sonuna kadar arkasında durur, gereğini yaparım” diye konuştu. Kadınlar ve gençler İçin sosyal tesis planladığını da kaydeden Yavuz Efe, ileriki günlerde projelerini anlatmaya devam edeceğini belirtti.
Ilıpınar’daki seçim bürolarına giden İşçi Partililer Ilıpınar’da dolaşarak seçim çalışmalarına devam etti.
FOÇA, ()
FOTOĞRAF