AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan İlçe Gençlik Kolları'nın her hafta düzenlenen olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı, gençlerin hediye ettiği ilçenin sembolik anahtarını aldı.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı gösterildiği günden itibaren çalışmalarına hızla devam eden Necip Kalkan İlçe Gençlik Kolları'nın olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Kalkan, aday gösterilmesinde girişken yapısının ve geniş çevresinin büyük etken olduğunu belirterek, “İzmir'de bana derler ki “cenazesine gittiklerin oy kullansa milletvekili olursun.' Ne düğün bırakırım, ne sünnet, ne temel atma, ne taziye aklınıza ne geliyorsa her koşulda insanların yanında olurum. Benim yüzüm insanlara dönük. Ben yolda yalnız yürümeyi sevmem benim yanımda hep insan vardır. İnsan olan her işte beni görebilirsiniz” diye konuştu.
Farklı bir belediye başkanı olmak için yola çıktığını ve tablolara bakıldığında da Karabağlar'da AK Parti'nin Belediyecilik ve hizmet anlayışının halk tarafından kabul edildiğine dikkat çeken Kalkan, “Üzerime yüklenen mesuliyetten uyku uyuyamıyorum. Bu yarışı kazanacağımıza inanıyorum. Başarı ekiple gelecek. Ekibin parçalarıda sizlersiniz. Bu ekibin parçaları İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamı, meclis üyelerinin, parti üyelerinin tamamı.Kırgınlık, küskünlük dargınlık hepsini kapının dışında bırakacağız. Kırgınlığın, küskünlüğün zamanı değil seferberliğin zamanı. Karbağlar'o AK Parti'nin Belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için burdayız. İzmir Büyükşehir Belediyesi adayımız Binali Yıldırım'ın da seçimi kazanmasıyla İzmir AK Parti Belediyecilik anlayışının farkını anlayacak” ifadelerini kullandı.
Zafere gitme yolunda gençlere çok büyük görev düştüğüne dikkat çeken Kalkan, “Karabağlar'da bildiğim kadarıyla bu dönem tam 35 bin genç ilk defa oy kullanacak. Gençlerle dostluk başlatacağız Burada en büyük görevde size düşüyor. Bu rakam bizde ki seçmen sayısının yüzde 10'u na yakın. Bu gençlerin kalbini kazanıp onlarla kucaklaşacağız” diyerek AK Partili gençlerin kendisine hediye ettiği sembolik Karabağlar Belediyesi anahtarını Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demircioğlu'ndan aldı.
İZMİR ()
foto