KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde Kaymakam Mehmet Yılmaz, 2013-2014 eğitim öğretim yılı okul sporları Kütahya Satranç Turnuvası’nda büyük bir başarı elde ederek Balıkesir Burhaniye’deki Bölge Turnuvası’na katılmaya hak kazanan 5 sporcuya destek çıktı.
Başarılı satranççılarla birlikte Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Matematik Öğretmeni ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Gediz İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap, Gedizli 16 satranç sporcusunun ilçe elemelerinden sonra katıldıkları Kütahya turnuvasında büyük başarı elde ettiklerini belirtti.
TSF Gediz İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap, “Kütahya Satranç Turnuvası’nda Gediz ilçemizden 5 sporcumuz büyük bir başarı elde ederek Balıkesir Burhaniye’deki Bölge Turnuvası’na katılmaya hak kazandılar. Gençler kategorisinde toplam puanda Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi il birincisi olurken, Genç Erkekler Kategorisi’nde il dördüncüsü Recep Asal, Genç Kızlar Kategorisinde il birincisi Ezgi Baş, il ikincisi Büşra Kıymaz, Yıldızlar Kız Kategorisinde il birincisi Sinem Şahap ve Küçükler Kategorisinde il ikincisi olan Aslı Başoğul 15-18 Şubat tarihlerinde yapılacak bölge turnuvasında ilimizi temsil edecek. Bölge elemelerine hazırlanan sporcularımızın iyi dereceyle döneceklerine ümidim tamdır” dedi.
Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Türkiye Satranç Federasyonu Gediz İlçe Temsilcisi Abdülmecit Şahap ve sporcuları elde ettikleri başarılardan dolayı kutladı. Kaymakam Yılmaz, Balıkesir Burhaniye’deki Bölge Turnuvasına katılacak olan sporculara başarılar diledi ve yol, konaklama ve yemek giderleri gibi masraflar konusunda destek vereceklerini bildirdi.
Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ, ()
FOTOĞRAFLI