AK Parti, Kütahya’nın Gediz ilçesi ve 3 beldesindeki belediye başkan adaylarını törenle tanıttı.
AK Parti’nin aday tanıtım töreni Gediz ilçe binasında yapıldı. Törene AK Parti Gediz İlçe Başkanı Eflatun Coşar, AK Parti’li Gediz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmed Ali Saraoğlu, Eskigediz Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, Gökler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Bardakçı, Yenikent Belediye Başkan Adayı Ramazan Sağlam ve diğer partililer katıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Eflatun Coşar, iktidarları döneminde asfaltsız, kanalizasyonsuz, susuz köy kalmadığını belirterek, köylerde 250 bin metrekare üzerinde parke taşı döşendiğini söyledi. Çeltikçi Göleti inşaatının bir yıl içerisinde tamamlanarak hizmete sunulduğunu açıklayan Coşar, 25 yıldan beri yapılamayan göleti yapmanın kendilerine nasip olduğunu dile getirdi. Eflatun Coşar, birçok köyün derdine çözüm getirdikleri gibi ilçenin Kütahya ve Uşak bağlantılarını sağlayan karayollarında bölünmüş yol çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti.
İlçe Başkanı Coşar, Gediz’de yapılan 1. 2. ve 3. etap TOKİ konutları, konutların yanında yapılan okullar, devlet hastanesi, hizmete giren adliye binası ve organize sanayi bölgesi gibi projeleri hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, ilçeyi kalkındırmak ve daha büyük projelere imza atabilmek için yerel ve genel seçimlerde tüm partilileri güç birliğine çağırdı.
Konuşmanın ardından Eskigediz Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, Gökler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Bardakçı ve Yenikent Belediye Başkan Adayı Ramazan Sağlam sırasıyla kendilerini basın ve halka tanıtarak göreve hazır olduklarını ifade etti.
Son olarak Gediz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmed Ali Saraoğlu da, birlikte çok önemli hizmetler yaptıklarını ve sonunda Gediz’in kazandığını dile getirerek, “Önümüzdeki süreçte de biz, bütün köyleriyle, beldeleriyle daha iyi bir Gediz hedefliyoruz. İnşallah bu dönem Türkiye’nin kabuğunu kırdığı dönem olacak” dedi.
Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ, () FOTOĞRAF