GAZİPAŞA Belediye Meclisi toplantısında, belediyeyi haciz kıskacına alan 'Kombi' konusu görüşülürken oturumu yöneten CHP'li Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ile MHP'li Meclis Üyesi Mustafa Şahin arasında gerginlik yaşandı, MHP grubu salonu terk etti.

Gazipaşa Belediye Meclisi, dün Şubat ayının ikinci oturumunu yaparak, 1997 yılında yapımına başlanan ve daha sonra ruhsatı iptal edilen Kombi Tatil Sitesi davasına ilişkin mağdurların haciz işlemlerini görüştü. Kombi davası nedeniyle gelen hacizleri ödemek için arsa satışının görüşmesi planlanan toplantı hayli sert geçti.

MHP'li Meclis Üyesi Mustafa Şahin, Kombi Tatil Sitesi davasında belediyenin ortağı olan Mesut Aytekin'den temin ettiği belirtilen dosyayı meclis gündemine taşıdı.

Bu belgenin kendisinde de olduğunu söyleyen Başkan Özgenç ile Şahin arasında belge ve Aytekin ile görüşme konularında tartışma meydana geldi. Özgenç'in sözlerine tepki gösteren MHP grubu meclis salonunu terk etti.

Başkan Özgenç, daha sonra basına yaptığı açıklamada söz konusu dosyada 1995 tarihli protokol olduğunu, işe yarar belgelerin tümünü kendilerine verdiğini belirtti. Özgenç, "Kombi'nin 20 dönümünü vermeye hazırım ama imza atmıyorlar" iddiasında bulundu. (FOTOĞRAFLI)