FUARA BODRUMLU TURİZMCİLER DAMGA VURDU BODRUMLU turizmciler Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenen Turizm Fuarı’na damga vurdu. Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) organizasyonuyla Bodrum’dan 55 turizmci, Hollanda’da düzenlenen Ultrecht Turizm Fuarı’na katıldı. Bodrum Belediyesi ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Başkanı Mehmet Kocadon bu yıl için önemli bağlantılar yapıldığını belirtti.

Hollanda’nın Utrehct kentinde 14-19 ocak günlerinde düzenlenen ve çevre ülkelerden de tur operatörlerinin de katıldığı fuar sona erdi. 100 metrekarelik Bodrum standında Bodrum Yarımadası ve Bodrum’daki turizm faaliyetlerini tanıtan turizmciler gelecek sezon için önemli bağlantılar kurdu.

Bodrum’a İngiltere’den sonra en çok turistin Hollanda’dan geldiğini belirten Başkan Mehmet Kocadon, “Bodrum’a gelen Hollandalı sayısı her yıl artıyor. 2013 yılında 135 bin Hollandalı turist geldi. Bunda uluslararası fuarlara katılmamızın büyük rolü var. Fuara Almanya, Belçika, İngiltere ve Lüksemburg’dan da tur operatörleri katıldı. Turizmi Bodrum’da 12 aya yayabilmek için çalışıyoruz. Bunun için önce Bodrum’a ulaşım sorununu çözmemiz lazım. Burada tur operatörlerinin yanı sıra uçak firmalarıyla görüşmeler yaptık” dedi.

Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM, () Foto