İZMİR Fotoğrafçılar Odası (İFO) genel kurulunda 73 oy alan mevcut başkan Murat Yavuz yeniden başkan seçilirken, rakibi Sadettin Zıngır 44 oyda kaldı.
İzmir Fotoğrafçılar Odası genel kurulu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İstanbul Fotoğrafçılar Odası Başkanı Yılmaz Süleymanoğlu, Adana Fotoğrafçılar Odası Başkanı Bünyamin Yüce ve İzmirli fotoğrafçıların katılımı ile gerçekleşti. Oda başkanlığı ve hizmet için karşı karşıya gelen iki başkan adayı nezaket kuralları içerisinde yarıştı. 117 üyenin katıldığı seçimlerde Murat Yavuz 73 oy alırken rakibi Sadettin Zıngır 44 oyda kaldı. Murat Yavuz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Mustafa Cihangir, Ömer Akın, Ömer Ergen, Gökhan Akkaya, Mustafa Ünal ve Ahmet Altıntaş’tan oluştu.
Seçimin ardından konuşan Yavuz, “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde oda üyelerimize yakışır bir bina ve araç kazandırdık. Üyelerimizin karşısına rakip olarak çıktığımız Sadettin Zıngır ile elele hizmet etmeye ve görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
(AÖ)
FOTOĞRAF