EMEKLİ Deniz Albay Yavuz Efe ile birlikte 67 kişi Foça Belediye Başkanlığı ve yönetiminde görev almak üzere İşçi Partisi’ne üye oldu. Düzenlenen törende yeni üyelere rozetleri takıldı.
Foça’da İşçi Partisi’ne üye olmak isteyen 67 kişiye rozetleri takıldı. Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, il yönetim kurulu üyeleri, Foça İlçe örgütü yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Eski TRT spikeri Şahin Çelik’in anonsuyla kürsüye gelen Tugay Şen, yeni üyelere “Şanlı çoban yıldızına, evinize hoşgeldiniz” diyerek seslendi. Şen, “Bugün yarım kalan Atatürk devrimlerini tamamlamaya ve Atatürk’ün yarattığı birlikteliği devam ettirmeye ihtiyacımız var. Partimizi Atatürk’ün kurduğu halkçı, devrimci, yurtsever Cumhuriyet Halk Fırkası’nın temsilcisi olarak gördüğümüz için ’Atatürk’te Birleştik’ diyoruz. Hangi partiden olursa olsun gerçek yurtseverler, Nato’culukta değil, Cemaatçilik’te değil, Sorosçuluk’ta değil Atatürk’çülükte ve İşçi Partisi’nde birleşiyor. Derdimiz vatandır, namustur, bayraktır” dedi. Yeni katılan üyeler adına konuşan Sinem Atan ise, tabanın sesine kulak vermesi gereken sosyal demokrat bir partide tam tersi bir süreç yaşandığını söyleyerek, CHP’den istifa edip geldiğini belirtti.
“FOÇA’DA DEĞİŞİMİ BAŞLATACAĞIZ”
İşçi Partisi Foça Belediyesi Başkan adayı Yavuz Efe, halkın değişime karar verdiğini, Foça halkının eğitimli, kültürlü, bilinçli bir halk olduğunu ama yöneticilerin halkın gerisinde kaldığını söyledi. Yavuz Efe; “Foça’yı değiştiremiyor ve geliştiremiyorlarsa biz gelir değiştiririz. Toplumun ortak düşüncesini, halkın genelini ilgilendiren sorunları çözeceğiz. Aramızda CHP ve MHP’liler de var. Onlar da farklı düşünce sistemlerinden ortak noktamıza katılmak için buradalar. Vatanseverlikte, Kemalist’likte birleşiyoruz. Bu birlikteliği kimse yıkamayacak” dedi.
Konuşmaların ardından aralarında Deniz Albay Yavuz Efe ve Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Nedret Çelebi’nin’de bulunduğu 67 kişiye parti rozetleri takıldı.
Seyfi GÜL FOÇA, () Fotoğraflı