BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kapalı Yol esnafını ziyaret etti. Esnaf, Akaydın'a yaptığı cadde güzelleştirmeleri nedeniyle teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Kazım Özalp Caddesi'nde (Kapalı Yol) esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akaydın'a CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, CHP İlçe Başkanı Ercan Erkan da eşlik etti. Başkan Akaydın, tek tek esnafı dolaşarak 'hayırlı işler' diledi. Esnafla çay içen Mustafa Akaydın, sorunlarını dinledi. Akaydın'a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Başkan Akaydın, bir vatandaşın da yavru köpeğini sevdi.

ŞEHİR MERKEZİNİN CAZİBESİ ARTTI

Kapalı Yol esnafı Başkan Akaydın'a Büyükşehir'in yaptığı cadde düzenlemeleri için teşekkür etti. Antalya caddelerinin güzelleşmesinin işlerine olumlu yansıdığını belirten esnaf, turistlerin de artık kent merkezine geldiğini söyledi.

Her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Akaydın, modern caddelerin Antalya'ya yeni bir kimlik kazandırdığını belirterek, “Işıklar Caddesi ile başlayan değişim, şehrin birçok noktasına yansıdı. Vatandaşların rahatça yürüyebildiği, dinlenebildiği caddelerimiz oldu. Kent merkezinin cazibesi artarken esnafın da yüzü güldü. Esnaf mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz" dedi. (FOTOĞRAFLI)