KUMLUCA Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı için yarışan 2 adaydan mevcut başkan Atacan Ertürk 3 oy farkla seçimi kazanarak yeniden başkan seçildi. Kumluca Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurulun divan başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, odanın faaliyet, denetim kurulu ve bilanço raporları okundu. Delegeler ve esnafın katıldığı genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, seçimlerin ilçe esnafına ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

3 OY FARKLA SEÇİLDİ

Konuşmaların ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçime gidildi. Mevcut başkan Atacakn Ertürk ve Selçuk Çınar'ın yarıştığı seçimde, 1181 üye oy kullandı. Seçimde Atacan Ertürk 584 oy, Selçuk Çınar da 581 oy aldı, 16 oy da geçersiz sayıldı. Adaylardan Selçuk Çınar'ın seçim sonuçlarına itirazda bulunması üzerine, ilçe seçim kurulunda oylar tekrar sayıldı. Yapılan sayım sonucu değişiklik olmayınca seçimi mevcut başkan Atacan Ertürk, 3 oy farkla kazandı.

YÖNETİM KURULU

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından tebrikleri kabul eden Atacan Ertürk, demokratik bir ortamda güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirtti. Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu ise Leyla Koca, Mehmet Kanat, Bülent Karakuş, Feza Cengiz, Abdurrahman Çinar, Kadir Torun, Osman Kancı, Hasan Erkan, Denetim kurulu üyeleri ise, Mustafa Resul Ceylan, Ali Özkan, Ünal Yavuz'dan oluştu. (FOTOĞRAFLI)