EGE Giyim Sanayicileri Derneği'nde (EGSD) geçen 30 Ocak’ta yapılan genel kurulun ardından 3 yıl için göreve gelen Mukadder Özden başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.
10. Dönemin ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılırken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Atınç Abay ile Onur Işık seçildi. Tevfik Aksu Sayman, Mustafa Tunçer de sekreterlik görevine getirildi. Ahmet Özcan, Şaban Öngören, Ayhan Seyfeli, İlknur Becerik, Okay Şimşek ve Deniz Kuran yeni dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev alırken, İsmail Urhan, Zeynep Acar ve Övge Yıldızhan denetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
İlk toplantıda göreve yeni seçilen üyeler birbirleri ile tanışırken, EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden ise yeni dönemde hep birlikte güçbirliği ile projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Derneklerinin geçmişten gelen projelerine yenilerini ekleyeceğini kaydedeh Özden, bu dönemde en büyük amaçlarının sektörün katma değerini artırarak, kente daha çok döviz kazandırmak olduğunu dile getirdi.
Yeni dönemde İzmir'e özellikle Avrupa'dan daha çok alım heyeti getireceklerini vurgulayan Özden, yeni fuarlar için de şimdiden çalışmalara başladıklarını söyledi. Özden, “Bu dönem üyelerimizin marka yaratması ve kendi koleksiyonlarını oluşturması için yeni projeler üreteceğiz. Derneğimiz tarafından kurulan Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi'ndeki derneğe ait olan 5.5 dönümlük parselin değerlendirilmesi içinde proje komitesi oluşturacağız. İhracata başlamak isteyen üyelerimize de Ege İhracatçı Birlikleri kanalıyla her türlü desteği sağlayacağız” dedi.
FOTOĞRAF